Job coach

Als job coach help ik je te onderzoeken welke baan er op dit moment het beste past. Door samen te onderzoeken waar je écht blij van wordt, wat je energie geeft en welke mogelijkheden de markt biedt. Met als uiteindelijk doel de perfecte baan voor jou te vinden.

Ook in het zoeken naar een baan kan het hoofd in de weg staan om je passie achterna te gaan. Samen met je job coach kijk je naar de overtuigingen, gedachten, ervaringen en emoties die bij jou aanwezig zijn en je ervan weerhouden om vanuit je hart te leven.

Mijn werkwijze

We starten altijd met een kosteloos intake gesprek en bepalen aan de hand daarvan welk coach traject bij jou past. Samen onderzoeken we welke overtuigingen, gedachten, ervaringen en emoties in je hoofd aanwezig zijn. Deze gaan we tijdens gesprekken op een mooie locatie aan het strand (eventueel wandelend) en d.m.v. opdrachten onderzoeken. Samen zoeken we naar het doel dat je voor ogen hebt en het leven dat je wilt leven, zodat je uiteindelijk meer vanuit je hart gaat leven.

Ervaringen

“Miranda is een doortastende, energieke coach. Met de gesprekken – die we graag wandelend in de buitenlucht deden – heeft ze me gecoacht bij mijn carri√®reswitch van kantoor naar de zorg. Heel nuttig om een wollig verhaal concreet te maken, bij het boven water krijgen van onderliggende pijnpunten en voor praktische hulp & tips.

Vrouw, 44 jaar

Voor vragen of meer informatie? Neem contact met mij op!