Over mij

Ik ben Miranda van Zanen (49 jaar) getrouwd met een leuke man en samen hebben we twee jong volwassen kinderen.

Voeding is de rode draad in mijn leven, wat begon met de opleiding Levensmiddelentechnologie en later als coach op het gebied van gewichtsverlies en leefstijl.

Door mijn 25 jaar werkervaring is hier ‘Passie voor de Mens’ bijgekomen. In de banen die ik had, stond de mens altijd centraal. Deze passie is belangrijk voor de keuzes die ik daarna heb gemaakt. De opleiding Toegepaste Psychologie en later Professioneel Coachen maakt dit plaatje compleet.

Naast de voor jou juiste voeding is beweging een belangrijke bron van energie voor mij. Ik loop al 20 jaar hard en dat is een echte uitlaatklep; lekker buiten zijn, mijn hoofd leegmaken en mijn lijf weer energie geven. De combinatie van actief zijn in de buitenlucht en het werken met mensen heeft ertoe geleid mijn diploma als Bootcamp Trainer te behalen.

In mijn praktijk, The Perfectline4U, komen deze drie factoren, ‘mens, voeding & beweging’ samen: coachen!

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Door mijn leven aan te passen; een goede balans vinden in welke voeding en beweging bij mij passen, een baan die bij mij past en een positieve mindset, zit ik nu (al ruim 10 jaar) een stuk beter in mijn vel.

Ik wens iedereen toe om uit te zoeken welke voeding en beweging bij jou past, want dat is niet voor iedereen hetzelfde! Niet met als doel af te vallen, maar als doel een gezonde relatie met eten en bewegen op te bouwen, weer kunnen luisteren naar je lijf en voelen wat bij jou past!

Door samen vanuit het ‘hoofd naar het hart’ te zoeken naar wat bij jou past!

close
Voor vragen of meer informatie? Neem contact met mij op!