Over mij

Ik ben Miranda van Zanen (47 jaar) getrouwd met een leuke man en samen hebben we twee jong volwassen kinderen.

Voeding is de rode draad in mijn leven, wat begon met de opleiding Levensmiddelentechnologie en later als coach op het gebied van gewichtsverlies en leefstijl.

Door mijn 25 jaar werkervaring is hier ‘Passie voor de Mens’ bijgekomen. In de banen die ik had, stond de mens altijd centraal. Deze passie is belangrijk voor de keuzes die ik daarna heb gemaakt. De opleiding Toegepaste Psychologie maakt dit plaatje compleet.

Naast goede voeding is beweging een belangrijke bron van energie voor mij. Ik loop al ruim 15 jaar hard en dat is een echte uitlaatklep; lekker buiten zijn, mijn hoofd leegmaken en mijn lijf weer energie geven. De combinatie van actief zijn in de buitenlucht en het werken met mensen heeft ertoe geleid mijn diploma als Bootcamp Trainer te behalen.

In mijn praktijk, The Perfectline4U, komen deze drie factoren, ‘mens, voeding & beweging’ samen: coachen!

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Door mijn leven aan te passen; een goede balans vinden in lekkere en gezonde voeding, leuke beweging, de juiste baan en positieve mindset, zit ik nu (al ruim 10 jaar) een stuk beter in mijn vel. Letterlijk; doordat er ruim 12 kg af is! Maar zeker figuurlijk; fitter, energieker en vooral een stuk positiever.

Ik wens iedereen dit toe en ik wil je daarbij helpen! Door samen vanuit het ‘hoofd naar het hart’ te zoeken naar wat bij jou past!

close
Voor vragen of meer informatie? Neem contact met mij op!