Coaching

Coaching by Miranda

Coaching is in mijn visie een PERSOONLIJK proces, vandaar ook The Perfectline4U. Ik heb geen standaard methode of lengte van trajecten, maar pas het traject aan aan jouw vraag en jouw wens. Ik fungeer als spiegel door je te laten zien wat je doet; welke overtuigingen, gedachten, ervaringen en emoties een rol spelen en welke reactie dit bij jou en je omgeving geeft.

Samen gaan we van daaruit op zoek naar wat jij wilt en hoe jíj dit kunt veranderen. Met uiteindelijk tot resultaat dat je met liefde naar jezelf kijkt, zodat je de beslissingen die je neemt echt met je hart neemt. Door meer vanuit je hart te leven, kom je uiteindelijk bij een leven dat perfect bij jou past.

Mijn werkwijze

We starten met een kosteloos intake gesprek en bepalen aan de hand daarvan welk coach traject bij jou past.
Het traject wordt, indien mogelijk, al wandelend met 1 op 1 gesprekken en d.m.v. huiswerkopdrachten uitgevoerd.

Een traject kan bestaan uit 3 – 6 coachsessies en kost € 90 per sessie.

Ervaringen

Al jaren jojo ik met mijn gewicht en daarbij vooral met mijn zelfbeeld. Slank zijn werd een must voor mij; kleinere maat, slanker lijf, gelukkiger zijn. Ik kon ontzettend streng voor mezelf zijn, maar zodra dat bereikt was, kon ik me qua eten minder goed beheersen. Met de dag erna een ontzettend faal-gevoel.

Uiteindelijk heb ik Miranda gevraagd me te helpen, ik zat echt vast. Dus gingen we aan de slag met vooral mijn zelfbeeld. Ik vertelde vooral dat ik van alles ‘moest’, veel stress had. Miranda liet me echt een spiegel zien wat dat betreft. Veel dingen wilde ik gewoon zelf, maar ik bleef mezelf vermoeien met al dat ‘ge-moet’. Bij mij was het een traject waarin ik meer vanuit mezelf ging kijken naar mijn leefstijl. Het is bijzonder, maar de mindset naar ‘ik wil graag…’ is voor mij heel belangrijk. En dat werkt ook zo met mijn eetgedrag en gewicht. Ik moet van mezelf nu niet meer dat ideale figuur hebben, ik wil een gezond gewicht hebben. Maar ik heb ook geleerd dat ik er mag zijn zoals ik ben. Misschien niet met een fotomodelfiguur, maar wel een heel normaal vrouwenlichaam.

Momenteel ben ik niet meer zo gefocust op eten, beweeg regelmatig (ik heb stevig doorwandelen als een heerlijk ontspannen bezigheid ontdekt) en voel me prettig in mijn lichaam. Al heb ik echt nog wel werk te doen om de lat niet altijd zo hoog te leggen. Maar een mens blijft leren! Mijn eerste stappen zijn gezet en de begeleiding van Miranda was daarbij ontzettend fijn!

Wendy

“Miranda is een doortastende, energieke coach. Met de gesprekken – die we graag wandelend in de buitenlucht deden – heeft ze me gecoacht bij mijn carrièreswitch van kantoor naar de zorg. Heel nuttig om een wollig verhaal concreet te maken, bij het boven water krijgen van onderliggende pijnpunten en voor praktische hulp & tips.

Anoniem, vrouw

Samen met Miranda heb ik ontdekt wat ik precies wil qua werk. Met leuke opdrachten, waardoor je ook naar jezelf gaat kijken, zijn er puzzelstukjes op zijn plek gevallen en ben ik te weten gekomen welke balans ik in mijn werk wil en hoe dit aan te pakken, om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen.
Miranda is positief, open en voelt goed aan wat nodig is. Blij om met Miranda dit proces te hebben doorlopen.”

Carin

“Ik had het druk, maakte mezelf te druk en legde mezelf veel druk op. Door mij een “spiegel” voor te houden heb ik in korte tijd veel over mezelf geleerd, en wat ik daarin kan aanpassen. Zodat alles voor mij weer leuk en gezellig wordt. Ik heb geleerd dat ik “er mag zijn en ertoe doe”.
Het is geen zweverig gedoe, Miranda gaat op een positieve manier met die dingen aan de slag die je haar verteld, dus feitelijk en praktisch.”

Anoniem, vrouw

close
Voor vragen of meer informatie? Neem contact met mij op!