Leefstijl coach

Ik, als leefstijl coach, help je je leefstijl aan te passen door te kijken naar de keuzes die jij maakt op het gebied van voeding, beweging en mindset. Dit doen we samen – stap voor stap -, waardoor er een duurzame en realistische leefstijl, perfect voor jou, ontstaat.

Ons hoofd kan namelijk voor blokkades zorgen, vaak zonder dat we het zelf doorhebben. Samen met je leefstijl coach kijk je naar de overtuigingen, gedachten, ervaringen en emoties die bij jou aanwezig zijn en je ervan weerhouden om vanuit je hart te leven. Door meer vanuit je hart te leven, kom je uiteindelijk bij de leefstijl die perfect bij jou past.

Mijn werkwijze

We starten altijd met een kosteloos intake gesprek en bepalen aan de hand daarvan welk coach traject bij jou past. Samen onderzoeken we welke overtuigingen, gedachten, ervaringen en emoties in je hoofd aanwezig zijn. Deze gaan we tijdens gesprekken op een mooie locatie aan het strand (eventueel wandelend) en d.m.v. opdrachten onderzoeken. Samen zoeken we naar het doel dat je voor ogen hebt, het leven dat je wilt leven en op welke manier je voor jou lijf wilt zorgen, zodat je uiteindelijk meer vanuit je hart gaat leven.

Voor vragen of meer informatie? Neem contact met mij op!